ПЛАН СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА И ПРОФЕСИОНАЛНОГ РАЗВОЈА ЗАПОСЛЕНИХ

„Знање за самопоуздање – примена асертивних вештина у интерперсоналним односима“

Ugledni čas nastavnika predmeta istorije i geografije

Зборник припрема репрезентативних угледних часова

У понедељак, 23.11.2015. у 12 часова у ОШ „Иса Бајић“ у Кули, наставница српског језика Валентина Мујичић у оквиру стручног усавршавања у установи презентовала је:
1. Зборник припрема репрезентативних угледних часова за више и ниже разреде основне школе „Час за углед“, у којем се налази и њена припрема за час (Војислав Илић, „Зимско јутро“). Зборник је резултат наградног конкурса који је расписала издавачка кућа „Едука“.
2. Приказ мултимедијалног садржаја: ППТ  презентација за час „Зимско јутро“.
3. Приказ садржаја сајта наставнице   valjinaucionica.weebly.com  и примена сајта у наставним и ваннаставним активностима.
Презентовању су присуствовали: Тања Лабовић, Злата Митрић, Наталија Шљивић, Милица Голубовић…Софија Патковић, Јарослава Нађ, Андреа Рапчак, Јасна Товарић, Маријана Јакшић, Валентина Вулић…педагог, психолог, директор, заменице директора

Одржан семинар – Различити приступи у раду наставника и стручних сарадника са децом са поремећајем у понашању

У суботу, 14.11.2015. године, у ОШ „Иса Бајић“ у Кули, одржан је једнодневни акредитовани стручни семинар на тему Различити приступи у раду наставника и стручних сарадника са децом са поремећајем у понашању, који је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања  Републике Србије под бројем 330. Предавачи- аутори семинара су били мр Маја Петаков Вуцеља и Светлана Стојшин. Уверење о похађаној обуци програма  стручног усавршавања добило је тридесет наставника/стручних сарадника школе.