Ученици са својим учитељима и наставницима прославили Дан школе

У суботу, 8. децембра у сали Културног центра, ученици су заједно са својим учитељима и наставницима прославили Дан школе.

У празничној и веселој атмосфери, млађи ученици су уз пригодан програм подсетили присутне на лик и дело Исидора Бајића, по коме наша школа носи име. Кроз песму, игру и глуму, показали су нам своје таленте и креативност, па се салом раширио искен и топао аплауз. Старији ученици су својим програмом желели да буду део великог јубилеја, 100 годишњице од завршетка Првог ветског рата. Кроз драмску игру и песму, вратили су време уназад, па смо зато на сцени имали прилику да видимо Живојина Мишића, Степу Степановића, Милунку Савић, Милутина Бојића, Диса… У преплитању садашњости и прошлости, подсетили су нас на личности и догађаје које не смемо заборавити.

Као и сваке године, на приредби су прочитана и имена најуспешнијих ученика у претходној школској години. Они су награђени захвалницом и књигом и наравно, громогласним аплаузом.  Директор школе није заборавио да се захвали и нашим добротворима, успешним привредницима из нашег града, који су увек били спремни да нам помогну, да нас подрже и оснаже.

Празник који славе сви који раде и расту у Лењиновој 28. и ове године је био подсетник и подстицај за креативност, труд и упорност.

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe