U toku je 7. BUDI međunarodni konkurs

Daje se na znanje da je 7. BUDI međunarodni konkurs u toku, a deca do 15 godina mogu učestvovati sa pojedinačnim i grupnim radovima u čak 9 različitih kategorija, kako bi svačiji talenat došao do izražaja. 
 
BUDI, odnosno Bijenale Umetničkog Dečje Izraza je međunarodna manifestacija posvećena dečjem stvaralaštvu i stvaralaštvu za decu. Ove godine se održava od 11. maja do 11. juna u Pančevu, sa temom „Lepo se igraj!“ Inspiracija i gost domaćin ovogodišnjeg BUDI-ja je Danska, zemlja najsrećnijih ljudi, a moto smo preuzeli iz imena najpoznatije igračke nastale u Danskoj – Lego kockica. Teme konkursa su posvećene i Andersenu, jednom od najznačajnijih pisaca za decu.
 
Pozovite svu decu koja vole da crtaju, slikaju, sviraju, pevaju, glume, pišu, plešu, recikliraju, inoviraju, osmišljavaju, maštaju, brinu o drugima, ili su kreativna na neki drugi način da se pridruže BUDI-ju, a najbolje radove ćemo uvrstiti u zvaničan program 7. BUDI-ja. Nagrade se dodeljuju na kraju festivala. 
 
Konkurs je u prilogu, a više informacija možete naći i na linku: http://www.kulturnicentarpanceva.rs/sr/7-budi
Iako smo zamislili da konkurs traje do kraja marta, zbog uskršnjih praznika i raspusta, deca su nas zamolila da produžimo rok, tako da će konkurs biti otvoren do 20. aprila.
 
Kako je izgledao 6. BUDI možete videti u našem katalogu: http://www.kulturnicentarpanceva.rs/images/7-budi/6-budi-almanah.pdf
 
Ukoliko vam je potrebno više informacija, pišite nam na 
a sve vesti vezane za festival pratite na našoj FB strani: www.facebook.com/bijenaleumetnickog.decjegizraza/
 
Molimo vas da mejl prosledite dalje onima koje bi ovaj konkurs mogao interesovati – klincima, školama, vrtićima…
 
Lepo se igrajte!
BUDI tim
 
Dokumentacija:

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe