ПРИЈЕМ ЗА ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Председник општине Кула Дамјан Миљанић у петак 10. јула, у свечаној сали Скупштине општине, приредио је пријем за ђаке генерације и, према традицији, даривао их лаптоп рачунарима.
 
Ове године у ОШ „Иса Бајић“ лауреат за ђака генерације је Анастасија Мркић, ученица која је својом свестраношћу и посвећеношћу била најбоља међу најбољима. Анастасија нас је током школовања у нашој школи  много пута обрадовала својим успесима и учинила да се осећамо поносно. Остварила је успех на такмичењима из 11 предмета и показала да се чуда не догађају сама од себе. Честитамо Анастасији и њеним родитељима на овом признању и желимо јој срећу и успех у будућности која је пред њом.
 
Честитамо и нашој ученици Ани Стојановић која је проглашена за ђака генерације у Школи за основно музичко образовање у Кули.
 
Председник општине Дамјан Миљанић и Драгана Потпара, руководилац Одељења за друштвене делатности, након поздравног говора су ђацима генерације уручили поклоне. Пријему су присуствовали и родитељи награђених ученика, Карољ Валка, заменик председника општине, Јелена Павков и Страхиња Паравина, помоћници председника СО Кула.
 
И директор ОШ „Иса Бајић“ из Куле Мирјана Ивић Михајловић, присусутвовала је пријему и подржала Анастасијин успех.
 

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe