Позив за учешће на ликовном конкурсу „Мени су моја безбедност и здравље баш важни“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – Управа за безбедност и здравље на раду позива ученике основних школа да доставе ликовне радове на конкурс „Мени су моја безбедност и здравље баш важни“. Кроз своје радове ученици треба да покажу колико им је важно да брину о сопственој безбедности и здрављу кроз препознавање ризика који постоје у школи, код куће, на рекреативној настави, у игри и у ширем окружењу.
 
Свака школа треба да пошаље два најуспешнија рада (ниво првог и ниво другог циклуса) најкасније до 31. јуна 2018. године на следећу адресу:
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Управа за безбедност и здравље на раду
ул. Немањина 22-26, 11 000 Београд
(са напоменом: Ликовни конкурс).
 
На позадини ликовног рада обавезно написати име и презиме ученика, назив и адресу школе и број телефона наставника или родитеља.
 
Носилац конкурса ће изабрати 24 најуспешнија рада који ће бити штампани на календару за 2019. годину и о томе обавестити основне школе.
 
Такође, аутори најуспешнијих радова биће позвани на јавни час у оквиру Међународног сајам који ће бити одржан у октобру 2018. године, када ће им бити уручене захвалнице.

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe