Наши ученици учествовали у Борби стихова на Змајевим дечјим играма

У уторак 5.6.2018.ученици ОШ“Иса Бајић“из Куле учествовали су у Борби стихова,игри у оквиру 61.Јунских програма Змајевих дечјих игара у Новом Саду.

Пројекат је организовао Међународни центар књижевности за децу Змајеве дечје игре.Основну школу „Иса Бајић“ на Змајевим дечјим играма представљали су ученици 2.разреда: Јана Драгаш, Анђела Медаревић, Невена Пандуров, Нина Ачански, Јелена Стељић, Анђела Комазец и ученици 3.разреда: Денис Бајрами, Арсен Бертић, Милица Делић, Мина Делибашић, Сања Пјекни и Нина Вујић, у пратњи учитељице Јелене Салонтаји, Смиљане Мрђе и Јасне Тешовић.

У игри Борба стихова екипе „Исићи“, “Пахуљице“ и „Тачкице“ такмичили су се са екипама из других школа.Ученици су показали изузетно знање и успех у рецитовању стихова песама нашег познатог песника Јована Јовановића Змаја.

Такође,ученици су од стране организатора похваљени за изузетан труд и посвећеност овом такмичењу а исказана им је и захвалност јер су тиме подигли озбиљност овог такмичења на виши ниво.Веома смо поносни на све ученике. Захваљујемо се ученицима,њиховим родитељима и учитељицама на сарадњи.

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe