НАНО-БОРЦИ, ДОНАЦИЈА ФОНДАЦИЈЕ НОВАКА ЂОКОВИЋА

 
У жељи да помогну и подрже основне школе широм Србије, Фондација „Новак Ђоковић“ је у сарадњи са компанијом Колоид и Галеника фармацијом, а уз подршку Привредне коморе Србије донирала 100.000 пакета за заштиту здравља ђацима првих разреда свих основних школа у Србији. Пакети укључују “Сребрну Маску”- баријерну маску са интегрисаним јонима сребра и зеолитом и гелове за суво прање руку са јонима сребра, као заштиту од патогених организама.
 
“Од оснивања Фондације трудимо се да деци пружимо подршку у свим сегментима њиховог развоја, посебно уколико се односи на безбедност и здравље наше деце. Знајући да су прваци ову школску годину започели у другачијим околностима него претходне генерације, донели смо одлуку да кроз пројекат „Нано борци”, будемо подршка нашим малим херојима и свим првацима обезбедимо јединствене, самочистеће „Сребрне маске“. Ове маске су обогаћене сребрним јонима који имају антимикробна својства, те се на тај начин истиче побољшан вид заштите здравља. Кроз овај пројекат желимо да пружимо подршку образовном систему, али и родитељима за које ово представља значајан ударац на буџет”, истакла је Маја Кремић, национална директорка Фондације Новак Ђоковић.
 
 
У оквиру хуманитарног пројекта „Нано борци – подршка образовном систему Републике Србије“ пакете су добили и ђаци-прваци ОШ „Иса Бајић“ у Кули.
 
Хвала Фондацији и нашем Новаку Ђоковићу на подршци нашим најмлађим ученицима у времену када је свака помоћ и подршка добродошла. 

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe