Млади предузетници „ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ КУЛЕ И ВОЈВОДИНЕ“

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Србије je у сарадњи са Фондацијом Универекспорт покренуло пилот-пројекат Предузетне школе.

ОШ „Иса Бајић“ у Кули, на основу својих резултата, одабрана је међу 40 школа из Београда и из Војводине да учествује у пројекту.

Сам пројекат је отворио врата учионица, а деца су добила прилику да одговоре на сопствена питања: Шта ја могу да урадим, чиме ја могу да допринесем и како да моје ангажовање буде видљиво?

Ученици су вредно радили и учили са својим наставницима да би направили свој први производ и с поносом представљају „Туристички водич Куле и Војводине“.

Потрудили су се да нам представе лепше, помало заборављено лице нашег града и нашу прелепу Војводину: салаше, дворце, тврђаве, манастире, винограде и ловишта.

Позивамо вас да их подржите куповином њихових производа и на тај начин и ви будете део овог пројекта и промовишете лепше лице наше Куле.

Купите „Туристички водич“ и уживајте у призорима и у музици војвођанске бајке.

8.маја 2018. од 9 часова, на Марковдан, испред ОШ „Иса Бајић“ у Кули, ученици ће продавати и промовисати своје производе (Календар + ЦД, разгледнице Куле).

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe