KOНКУРС „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2017“

ЕКОЛОШКО УДРУЖЕЊЕ ГРAЂАНА „ЗЕЛЕНО ПИТАЊЕ“ И ЧАСОПИС „ЧУВАРИ РАВНИЦЕ“, УЗ ПОДРШКУ РЕПУБЛИЧКОГ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА И УПРАВЕ ЗА КУЛТУРУ НОВОГ САДА ПОЗИВАЈУ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У KOНКУРС „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2017.“!

Овим путем позивамо директоре основних школа, учитељице, учитеље, наставнице и наставнике да се са својим ученицима укључе у програм „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ путем слања чланака и фотографија до 30. октобра 2017.

Циљ ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА је да се ученици укључе у препознавање добрих и лоших примера заштите животне средине у школи, око школе, у свом месту становања, у околини места становања и  њихова презентација путем чланака (текста) и фотографије.

Циљ ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА  је презентација радова на школској огласној табли, у школском информатору, на интернет презентацији школе а најбољи, најзанимљивији, најдуховитији, најкреативнији радови ће се публиковати у дечијем еколошком часопису „Чувари равнице“ и електронским издањима (интернет и фејсбук страница).

У програму „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ  ПРЕСС“ награђују се најбољи чланак (до 250 речи),  фотографија и фото прича (до 12 фотографија) у четири старосне категорије ученика (1-2 разред, 3-4 разред, 5-6 разред, 7-8 разред). Радови могу битни групни (три члана) и појединачни – што треба навести у пријави.

Детаљне информације о програму/акцији можете прочитати у часопису „Чувари равнице“, на интернет страницама ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС http://skolskizelenipress.blogspot.rs/   и ЧУВАРИ РАВНИЦЕhttp://cuvariravnice.blogspot.rs/ и упитом на мејлове skolskizelenipress@gmail.com и   cuvariravnice@gmail.com да вам се пошаљу подаци о акцији/програму.

ПОСТАНИТЕ ДЕО „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА“!

ПРАТИТЕ НАС ПРЕКО И ФЕЈСБУК СТРАНИЦА ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС и ЧУВАРИ РАВНИЦЕ

Број часописа „ЧУВАРИ РАВНИЦЕ“ са објављеним радовима „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2016.“ можете погледати на интернет адреси https://issuu.com/sasajovanovic/docs/cuvari_ravnice_12-13

Пријатељ „Чувара равнице“ ИНТЕРНЕТ РАДИО ЗА ДЕЦУ

www.kerefeke.org.rs

2 – PREPORUKE 2017 ZA PRIPREMU RADOVA 2017

Најуспешнији ученици у току 2017/18. годинe