eTwinning пројекат КЊИГА О МОМ ГРАДУ

ОШ „Иса Бајић“ из Куле ове школске године реализовала је свој први eTwinning пројекат КЊИГА О МОМ ГРАДУ. Заједно са школама из Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније и Србије од новембра 2016. до јуна 2017. Цазин, Кочерин, Загреб, Велес, Велико Градиште и Кула представљали су своје школе и градове сарађујући, учећи и дружећи се. Ученици и наставници јачали су сараднички однос, толеранцију, побољшали употребу ИКТ алата, сазнали појединости о својим пројектним партнерима и о себи самима.

Тим ОШ „Иса Бајић“ представљала је наставница српског језика Валентина Мујичић са својим ученицима: Теодором Трбојевић, Огњеном Гавранићем, Савом Гавранићем, Иваном Ћулум, Николом Летвенчуком, Љиљаном Кнежевић, Огњеном Пантовићем, Михајлом Катанчевићем и Илијом Јордановским. Тим је имао подршку и помоћ Културног центра и Снежане Давидовић, Павла Карабасила-кустоса Музеја у Сомбору, КУД-а „Петар Ризнич Ђађа“, КУД-а „Иван Сењук“, КУД-а „Непкер“, КУД-а „Србија“, КУД-а „Дурмитор“, наставнице украјинског језика Надије Воротњак, мађарског Кристијана Војчине и русинског језика Тамаре Хома.

Тим ОШ „Иса Бајић“ представиће резултате пројекта и на тај начин покушати да укључи већи број ученика и наставника у нове пројекте током наредне школске године.

http://etwinningknjigaomomgradu.weebly.com/

Најуспешнији ученици у току 2016/17. године